Twee generaties Heeren-tandartsen verwelkomen u hier graag! Wij zijn een praktijk voor het hele gezin en bieden vele mogelijkheden aan persoonlijke tandheelkundige zorg op hoog niveau. U kunt bij ons terecht voor reguliere tandheelkunde, maar ook voor cosmetische tandheelkunde en mondhygiëne. De begrippen kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Preventieve mondzorg

Wij besteden veel aandacht aan preventieve mondzorg. Het behoud van eigen tanden is een groot aandachtspunt. Het verwijderen van tandsteen, het voorkomen en vullen van gaatjes, het signaleren van toekomstige problemen, valt onder de noemer preventieve mondzorg.

Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënistes en (paro)preventieassistentes en samen willen wij onze patiënten motiveren en begeleiden in hun gebitsverzorging. Onze mondhygiënistes en (paro)preventieassistentes geven een uitgebreide gebitsreiniging, mondhygiëne instructies en nazorg om dit te waarborgen.

Voor de kleinsten onder ons werken wij volgens het Gewoon Gaaf principe.

Uw kinderen zijn (al vanaf 2 jaar) van harte welkom. Door zo jong mogelijk regelmatig onze praktijk te bezoeken raken ze vertrouwd met de omgeving en ons team. Hierdoor wordt voor hun goede mondzorg en een regelmatig bezoek aan de tandarts gewoon.

Heeft u angst voor de tandarts? Wij begrijpen dit en nemen graag de tijd om u op uw gemak te stellen.

Bekijk ons team »