Welkom bij Tandartspraktijk Heeren, waar we een unieke gebruiksvriendelijke thuisbleekbehandeling aanbieden met behulp van Philips Zoom! Take Home. Bij ons draait alles om het verkrijgen van een stralende glimlach op een veilige en effectieve manier.

Thuisbleekbehandeling

Onze thuisbleekbehandeling is speciaal ontworpen voor patiënten die streven naar een witter gebit zonder de noodzaak om een lange afspraak in de praktijk te maken. Met Philips Zoom! Take Home kunt u genieten van professionele resultaten in het comfort van uw eigen huis. Belangrijk om te benadrukken, is dat wij geen bleekbehandelingen in onze tandartspraktijk in Den Dolder aanbieden. Onze aanpak is gericht op het bieden van een hoogwaardige thuisbleekoplossing die voldoet aan de behoeften en wensen van onze patiënten.

Tanden bleken met Philips Zoom! Take Home

Angst voor pijn en gevoeligheid tijdens een bleekbehandeling kan patiënten weerhouden om de stap te zetten naar een wittere glimlach. Bij Tandartspraktijk Heeren begrijpen we deze zorgen maar al te goed. Daarom hebben we gekozen voor de Philips Zoom! Take Home bleekbehandeling, een innovatieve oplossing die gericht is op het minimaliseren van eventuele ongemakken en het maximaliseren van uw comfort.

Uit onderzoek blijkt dat 99% van de geteste patiënten weinig tot geen gevoeligheid ervaart bij het gebruik van de producten van Philips Zoom! Dit is mogelijk dankzij de geavanceerde formules die speciaal zijn ontworpen om pijn en gevoeligheid tot een minimum te beperken.

Bij sommige patiënten kan gevoeligheid optreden als gevolg van de stimulatie van de tandzenuw door waterstofperoxide, een veelvoorkomend bleekmiddel. Echter, in bijna alle gevallen verdwijnt deze gevoeligheid binnen één tot twee dagen. Bovendien bevat Philips Zoom! bleekgel kaliumnitraat en amorf calciumfosfaat (ACP), stoffen die de gevoeligheid verminderen en tegelijkertijd het remineralisatieproces van het glazuur bevorderen, de glans verbeteren en het glazuur versterken.

Tanden bleken Den Dolder: de behandeling

Wat maakt onze thuisbleekbehandeling met Philips Zoom! Take Home zo speciaal?

  • Persoonlijke benadering: onze tandenbleekbehandeling in Den Dolder is volledig op maat gemaakt. U heeft de keuze tussen DayWhite en NiteWhite, afhankelijk van uw voorkeur en levensstijl. Of u nu overdag of ’s nachts wilt bleken, wij bieden een oplossing die bij u past.
  • Professionele materialen: bij de thuisbleekbehandeling ontvangt u een handige etui met alles wat u nodig heeft voor een succesvolle behandeling. Dit omvat 6 spuitjes Philips Zoom! bleekgel, 2 hoogwaardige op maat gemaakte bleeklepels, een opbergdoosje voor de bleeklepels, herbruikbare mengpunten, een kleurenstaal en een instructieboekje.
  • Nazorg: onze zorg eindigt niet wanneer de thuisbleekbehandeling is voltooid. We bieden uitgebreide nazorginstructies om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt profiteren van uw stralende glimlach. Van advies over wat u wel en niet kunt eten en drinken tot tips voor een goede mondhygiëne, we begeleiden u in elke stap van het proces.

Belangrijk om te vermelden is dat niet elk gebit geschikt is om te bleken. Voordat u met de thuisbleekbehandeling begint, zal een van onze ervaren tandartsen een grondige beoordeling uitvoeren om te bepalen of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling.

Nazorg

Nazorg na het tanden bleken is essentieel voor het behoud van een stralende witte glimlach op lange termijn. Hier zijn enkele belangrijke tips om uw bleekresultaten te behouden:

  • Vermijd voedsel en dranken die uw tanden kunnen verkleuren, vooral direct na een bleeksessie.
  • Gebruik bij voorkeur een elektrische tandenborstel voor een grondige reiniging en om het gewenste effect van de bleekbehandeling te verlengen.
  • Bewaar resterende bleekgel op een koele, droge plaats voor later gebruik, maar vermijd invriezen.

Het behalen van een wittere glimlach is nu binnen handbereik met onze thuisbleekbehandeling met Philips Zoom! Take Home. Ontdek het zelf en geniet van het zelfvertrouwen dat een stralende glimlach met zich meebrengt.

Neem vandaag nog contact op

Bij Tandartspraktijk Heeren streven we ernaar om uw bleekervaring zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een stralende glimlach, zonder angst voor pijn of gevoeligheid. Wilt u uw tanden bleken? Met Philips Zoom! Take Home kunt u met vertrouwen werken aan een wittere, stralende glimlach die u verdient.